castellano | english | français
 
 
 

Inici

La Mediació Arees d'Actuació Equip Obra Audiovisual Notícies Enllaços Contacte @
 
     
 


Per a més informació sobre els videos>>
 

Una pérdida: dos maneras de vivirla
(Una pèrdua: dos maneres de viure-la)
Un cas de mediació intergeneracional
DVD que mostra el conflicte entre una dona i la seva sogra despres de la mort del seu espos i fill respectivament.

"Una pèrdua: dues maneres viure-la presenta el cas de Luisa i la seva nora Ana, qui han perdut a Jordi, el seu respectiu fill i espòs. Transcorregut un temps després de la mort d'aquest, Ana inicia una nova relació sentimental que cregui un conflicte en la vida familiar en rebutjar Luisa la nova situació.

Aquest video presenta per una part la història del conflicte familiar: els sentiments de Luisa i Ana davant del conflicte, les seves emocions durant la mediació, les seves posicions, diferències, frustracions i l'inici d'una nova manera de comunicar-se, i, d'altra banda, dóna una visió global de la mediació mostrant tècniques com el control del procés, el resum, la reformulació, les preguntes obertes i tancades, el treball dels comitjancers, tant a la taula de mediació com entre les sessions, la creació de l'agenda, etc.

Al seu torn es posen de manifest els diferents valors i creences que tenen les persones intervingudes i es proposa la tècnica de plantejar-los obertament les esmentades diferències, l'acceptació de les quals és imprescindible per avançar en la resolució del conflicte.

Aquesta filmació és una eina pedagògica per utilitzar en cursos, conferències i formació en general, així com per a la promoció de la mediació.

Duració: 25 minuts
T'oferim un extracte de 3'09 minuts

Un DVD de
ALTER SERVEIS INTEGRALS DE MEDIACIO, S.C.P.
Dirigit per Ferran Espinós.

 · Maria i els seus fills
 · Una pèrdua: dos maneres de viure-la
 · 
El restaurant de la familia Pou